Masz pytania? Zadzwoń do nas!

telefon: 42 650 95 68

Folie spożywcze PCV

Folia spożywcza PCV została wyprodukowana z myślą o przemyśle spożywczym. Wykonana z najlepszej jakości materiałów, pozwala na bezpieczne przechowywanie towarów z zachowaniem ich świeżości. Charakteryzuje ją mocna rozciągliwość i duża przezroczystość.

Zwana potocznie folią na gorący stół pozwala na pakowanie produktów przez maszyny pakujące, pomagające w usprawnieniu procesu pakowania.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z pozostałą ofertą na opakowania foliowe i kontaktu .

Folia spożywcza PCV , potocznie zwana "folią na gorący stół" : mocno rozciągliwa i przejrzysta folia PVC, doskonale nadaje się do pakowania artykułów spożywczych, dzięki swoim właściwościom "oddychającym" , zapobiega parowaniu…

Zapytaj o produkt

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input

(*) pole obowiązkowe

Please let us know your message.
Podaj poprawne zabezpieczenie antyspamowe.

Aktualności

Targi Rolnicze FERMA 2016

Targi Rolnicze FERMA 2016

Nie mogło nas zabraknąć na targach FERMA 2016. Kolejna edycja...

Czytaj więcej

Nowości dla rolnictwa

Folia do sianokiszonki 500mm/1800mb

Folia do sianokiszonki 500mm/1800mb

Silagro- Folia do sianokiszonki szerokość 500mm właściwości: wysokiej jakości 5 warstwowa...

Czytaj więcej

Nowości opakowaniowe

Folia pęcherzykowa - bąbelkowa

Folia pęcherzykowa - bąbelkowa

Folia pęcherzykowa nazywana również folią bąbelkową: składa się pęcherzyków powietrza umieszczonych...

Czytaj więcej

Masz pytania, szukasz produktu?

Napisz teraz! Chętnie pomożemy»

O Firmie CentroPack

Firma CentroPack została utworzona w 2008 roku w Łodzi jako zwieńczenie kilkunastoletniej obecności w branży opakowań. Oferujemy opakowania dla producentów żywności, spedycji oraz dla producentów sprzętu AGD, mebli, maszyn i urządzeń... Czytaj więcej o firmie»

Kontakt

ul. Duńska 3/5
91-204 Łódź

Telefon: 42 650-95-68
Sekretariat: wew. 23
Fax: wew. 55

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.